TEKNIKDALEN BYTER NAMN TILL DALARNA SCIENCE PARK

Huset Teknikdalen fyller 30 år och det är dags att ta nästa steg – huset byter namn till Dalarna Science Park.

Emanuel Alvarez 27 november 2018

Fredag den 30 november öppnar vi dörrarna till kontor och arbetsplatser, för att inspirera till att arbeta här eller arbeta tillsammans med företagen i huset samt smaka och testa på det som huset erbjuder. Idag finns ett 80-tal hyresgäster men tanken är att fler ska kunna nyttja de nya flexibla kreativa ytorna. Under hösten har flera befintliga kontorsytor byggts om och anpassats – detta vill vi gärna visa upp och låta intresserade prova på under dagen.

Utöver att testa på att jobba i en ny miljö erbjuds även en process att utveckla sitt företag för snabbare problemlösning. Lunchföreläsning om ”Digitala trender 2019” samt ytterligare en föreläsning om ”talangattraktion” samt presentation av projekt inom Högskolan Dalarna. Med mera!

Hela entréhallen kommer också att fyllas av företag och samarbetspartners som visar vad de gör.

Invigning av husets nya namn Dalarna Science Park blir kl 15 med bl a landshövding Ylva Thörn, vd Sture Ericsson för Dalarna Science Park och vd Jörgen Isaksson, Hushagen Fastighets ab och kanske med en överraskning?

Alla detaljer om invigningen finns på http://www.dalarnasciencepark.se/events/kalender/teknikdalen-goes-dalarna-science-park-2/

När: 30 november hela dagen med första föreläsning kl 11.30.
Var: Entréhallen m fl miljöer, Dalarna science Park, Forskargatan 3, Borlänge.

Mer information: Ann-Louise Larsson, Dalarna Science Park, 070-695 62 92.