Swedish Incubators & Science Parks i Almedalen

Swedish Incubators & Science Parks team närvarar i Almedalen för att diskutera allt från talangattraktion, nyttigörande av forskning till hur vi får startups att skala upp.

Vi arrangerar i år två aktiviteter i Almedalen tillsammans med RISE och Business Sweden.

Emanuel Alvarez 25 juni 2019

Välkommen till Almedalsveckan med

Swedish Incubators & Science Parks 

SISP bjuder in medlemmar och samarbetspartner till att delta i de aktiviteter SISP arrangerar och medarrangerar under Almedalsveckan.

Frukostmingel med internationaliseringstema

Swedish Incubators & Science Parks bjuder tillsammans med Business Sweden in till en frukost med tema internationalisering. Eventet är öppet för alla med intresse för frågorna.

Vi bjuder på frukostmacka och kaffe.

Arrangör: Swedish Incubators & Science Parks och Business Sweden
Dag: 3/7 2019 08:00-09:00
Plats: WCreate, Strandgatan 1 i Blå Salen (plan 2)

Nationell verktygslåda för skalande bolag – så stärker vi det svenska innovationsstödssystemet

Välkommen till ett seminarium som fokuserar på en av våra stora utmaningar – hur koordinerar vi innovationsstödsystemets aktörer och de resurser de erbjuder för att stödja bolag i att skala upp sin verksamhet? 

Alltför få innovativa bolag stannar, utvecklas och växer i Sverige. För att vi ska kunna behålla vårt välstånd och konkurrenskraft är det centralt att fler framgångsrika startups har förutsättningar att skala upp och växa med Sverige som bas. 

Medverkande: Anders Persson, Moderator, RISE, Pia Sandvik, VD, RISE, Kajsa Hedberg, VD, SISP, Marie Wall, Startup-ansvarig, Näringsdepartmentet, Darja Isaksson, Generaldirektör, Vinnova

Dag: 3/7 2019 15:45 - 16:30
Plats: RISE Research Institutes of Sweden
Event-ID: 59514