ÄR DU VÅR NYA EXECUTIVE ASSISTANT?

Är du en prestigelös doer som trivs i en innovationsmiljö? Vi letar efter dig som har en ekonomisk bakgrund och brinner lite extra för en vardag fylld av varierande arbetsuppgifter. Du blir en del av en organisation vars medlemmar utvecklar framtidens företag.

12 November 2018

Executive Assistant med intresse för ekonomi och projektverksamhet

Är du en prestigelös doer som trivs i en innovationsmiljö? Vi letar efter dig som har en ekonomisk bakgrund och brinner lite extra för en vardag fylld av varierande arbetsuppgifter. Du blir en del av en organisation vars medlemmar utvecklar framtidens företag.

Vår kund Swedish Incubators & Science Parks (SISP) söker nu efter sin nya medarbetare som kan axla rollen som deras Executive Assistant. Tjänsten är av administrativ karaktär med inslag av fakturering och redovisning av projekt. SISP sitter i ljusa och fina lokaler i centrala Stockholm.

Detta är en rekrytering som genomförs via oss på Avanzera. Kund ser det som önskvärt att all dialog och förfrågningar kring tjänsten går via oss.

Swedish Incubator & Science Parks (SISP) är en medlemsbaserad ideell branschförening för Sveriges triple helix-förankrade inkubatorer och Science Parks. SISP:s medlemmar samlar cirka 5 000 kunskapsintensiva företag som tillsammans sysselsätter 70 000 personer. Tillsammans med sina medlemmar utgör SISP en unik infrastruktur för innovation och näringslivsutveckling. Organisationen är en nationell kontaktpunkt och en intermediär aktör, med många regionala utförare och innovationsmiljöer.

Arbetsuppgifter:

Du kommer främst att arbeta nära företagets VD, men även mot och med andra kollegor. Rollen som Executive Assistant kommer att innebära att du har en bred roll som i stora drag kommer att innebära:

  •  Assistera VD och kansli
  • Styrelsesekreterare
  • Resurs- och koordineringsansvar i olika projekt
  • Mötes- och eventkoordinering
  • Upprätthålla kontakten och servicen gentemot medlemmar
  • Ekonomirelaterade arbetsuppgifter exempelvis fakturahantering, inkommande och utgående, projektredovisning och budgetarbete samt även på sikt, visst arbete med resultat- och balansräkning, budgetering samt årsredovisning.
  • Upprätthålla medlemsidan och kommunikationen via sociala medier.

Din bakgrund:

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Då tjänsten innebär diverse arbetsuppgifter inom ekonomi så bör du ha en ekonomiskutbildning. Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat. Det ses som meriterande om du har arbetat inom någon medlemsorganisation samt har erfarenhet av både offentlig- och privat sektor.

Som person är du en driven och prestigelös medarbetare som gillar att vara med i en organisation som ständigt är med i Sveriges utveckling av nya innovativa företag. Du är kommunikativ och gillar att rollen innebär mycket social kontakt samt att den har en varierande karaktär vad det gäller dina arbetsuppgifter. För att trivas här ser vi att du är en person som tycker om att stötta upp andra och ser samarbete som en viktig del av ditt arbete. Det kommer krävas att du har god struktur för att kunna parera mellan arbetsuppgifterna, samtidigt som du är noggrann för att leva upp till den kvalitetsstandard som krävs. Arbetet kommer att drivas mestadels självständigt och därför är du en ansvarstagande person som känner dig bekväm med att på egen hand hitta lösningar på problem som dyker upp.

Tjänsten är tänkt att starta omgående men kund kommer ta din uppsägningstid i beaktande.  Vänligen ansök snarast, tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!


Bemanning med personligt engagemang:

Genom vår uthyrnings- och rekryteringsverksamhet erbjuder vi personal inom Ekonomi, Administration, Sälj/Marknad, Logistik/Inköp och HR. Vår inriktning är kunnig och erfaren personal som snabbt kan sätta sig in i arbetsuppgifter och nya företag. Vår framgång bygger på ett personligt engagemang, lång erfarenhet och en konstant målsättning att överträffa dina förväntningar. Besök oss gärna på www.avanzera.se eller www.facebook.com/Avanzera