ERFA-träffar & Medlemsmöte 15-16 samt 17 oktober

Inspirerande dagar i hjärtat av Stockholm city på nya livsstilshotellet Downtown Camper.

ERFA-träffen i september blev snabbt fullbokad. Anmäl dig idag för att säkra din plats till ERFA i oktober!

Charlotta Wagell 20 augusti 2019

ERFA-möte 15-16 oktober

Datum: Tisdag 15 oktober, start kl. 10.00 samt onsdag 16 oktober, slut kl. 15.00.

ERFA-möte hålls för inkubatorer & science parks, kommunikatörer, hr och ekonomer. Se respektive agenda med hålltider på sisp.se. Dag 1 avslutas med en trerätters middag på hotellets restaurang Campfire. Tid finns att besöka spa och gym innan kvällens middag.

Medlemsmöte 17 oktober med middag kvällen innan

Datum: Torsdag 17 oktober, kl. 9.00 - 16.00 med middag kvällen innan kl. 19.00 onsdag 16 oktober.

Medlemsmötet startar med en middag dagen innan på närbelägna restaurang Waipo i Mood-gallerian som serverar en avsmakningsmeny inom det asiatiska köket.

DOWNTOWN CAMPER
Välkommen till Downtown Camper i Stockholm city som är rankat av White Guide som ett av Sveriges bästa hotell. Downtown Camper är inrett i en fräck, urban och modern stil med uttalad inriktning åt hållbarhet, återvinning och well-being. Hotellet serverar mat med utgångspunkt från växtriket och det vegetariska ackompanjerat av kött, fågel eller fisk om man önskar, möblerna är tillverkade av återvunnet material och högst upp på taket i byggnaden finns hotellets utomhus-spa med 38 grader tempererad pool, bastu och gym med härlig utsikt över takåsarna.

Roots
ERFA-dagarna hålls i hotellets nybyggda, 1300 kvm stora eventyta "Roots". Ingång finns både från "shoppinggatan" Drottninggatan 28 eller så går du innevägen i hotellet en trappa ner eller tar hissarna ner. Lunch och fika under dagarna serveras i Roots.