Tematiskt ERFA-möte: Hållbarhet i affärsutvecklings processer

augusti 26, 2020,

13:00-15:00

Tematiskt ERFA-möte: Hållbarhet i affärsutvecklings processer

Tematiskt ERFA-möte: Hållbarhet i affärsutvecklingsprocesser

Varmt välkomna att delta på höstens första tematiska ERFA-möte! Vi välkomnar alla som jobbar med hållbarhet i affärsutvecklingsprocesser till ett första möte med syfte att byta erfarenheter kring ert hållbarhetsarbete.

 Det händer mycket inom hållbarhetsområdet och det finns redan idag många olika initiativ med koppling till affärsutveckling samtidigt som det hela tiden dyker upp nya. Flera av Sveriges inkubatorer och science parks stödjer aktivit företag i deras hållbarhetsarbete och en viktig uppgift blir då att hålla sig uppdaterad om vad som är på gång just nu.  Det finns goda möjligheter för oss att hjälpas åt i det arbetet. Vi ser därför detta första möte som en uppstart för ett hållbarhetsnätverk och ett forum där vi kan utbyta erfarenheter, tipsa varandra om olika initiativ och också diskutera olika utmaningar som ni eller bolagen står inför. Programpunkten vänder sig till både inkubatorer och science parks.

 AGENDA kl 13-15 (inkl. kort paus)

  • Introduktion till temat och dagens pass
  • Incheckning/presentationsrunda
  • Uppföljning Sustainability Scale-up verktyget*
  • Öppen diskussion om hur vi går vidare med forumet
  • Utcheckning

Passledare: Frida Wikström (Dalarna Science Park)
Denna aktivitet arrangeras i samarbete med Dalarna Science Park

*Scale-up verktyget är ett verktyg med syfte att integrera hållbarhet i inkubatorbolag framtaget av Dalarna Science Park, Allies, BizMaker, Krinova och Sting genom ett Vinnovaprojekt. Verktyget innehåller en relevansanalys, en väsentlighetsanalys, en gap-analys och fokuserar på utvecklings- och affärsmöjligheter samt konkreta actions.

 Mötet sker via Microsoft Teams och möteslänk kommer mailas ut strax innan mötet till de som anmält sig här. Därför ber vi dig att kontrollera din uppgivna mailadress när du anmäler dig! 

Varmt välkommen!

augusti 26, 2020
13:00-15:00
Digitalt