Nätverksmöte - SISP Community

februari 1, 2022,

kl 13.00-15.00

Nätverksmöte - SISP Community

Välkomna till den tredje träffen för SISP Community som riktar sig till dig som arbetar med och intresserar dig för att utveckla våra organisationers communities.

Vi som tar emot er denna gång är Mats Olsson, verksamhetsledare för Associate och Digital Business och Henric Andreasson, digitaliseringsrådgivare och projektledare Digital Business vid Kalmar Science Park samt Linda Pålsson, affärsutvecklare och ansvarig för community Jönköping Science Park

Linda delar med sig av insikter om att bygga en bred regional digital och fysisk Community och om en kommande regional mötesplats, Science Parks Tower.

Henric och Mats berättar om communities de håller i där bolag grupperas inom olika nischer såsom e-handel och tech vilka skapar förutsättningar för att fler kontakter, jobbmöjligheter och affärer kan utvecklas.

Dagens möte handlar om hur vi arbetar med communities och om engagemang i dessa.

Agenda:
13.00 - 13.45 : Hur arbetar vi med communities? Arbetssätt, erfarenheter, plats- som platsoberoende. Exempel på projekt- och verksamheter från Jönköping Science Park och Kalmar Science Park och workshop för erfarenhetsutbyte.
13.45 - 14.00 : Paus
14.00 - 14.30 : Dialog och dela med sig i breakoutrooms samt eventuell gäst.
14.30 - 14.45 : Information om nästa möte och ytterligare formera nätverket

Om du har frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig till eller
 

Varmt välkommen!

 

Möteslänkar kommer mailas ut strax innan mötet till de som anmält sig, därför ber vi dig att kontrollera din uppgivna mailadress när du anmäler dig!   

februari 1, 2022
kl 13.00-15.00
Digitalt