Nätverksträff - SISP Community

december 2, 2021,

12.00-16.00

Nätverksträff - SISP Community

SISP Community - Nätverket för dig som arbetar med och intresserar dig för att utveckla våra organisationers communitys.

Anna Broeders, ansvarig för talangattraktion och community-building vid Linköping Science Park & Linda Pålsson, affärsutvecklare och ansvarig community Jönköping Science Park hälsar er välkomna till den andra nätverksträffen för SISP Community - nätverket för dig som arbetar med och intresserar dig för att utveckla våra organisationers communitys.

Våra organisationer är plattformar för samarbeten och gemenskap mellan individer och företag. Genom att bygga och vårda våra commynity´s  skapar vi förutsättningar för nya hållbara idéer att födas, fler kontakter, jobbmöjligheter och affärer kan utvecklas. För vi tror på att när människor möts, interagerar och inspireras av varandra uppstår magi!

Vi hoppas att denna andra träff kan bli en semidigital variant där vi träffas i grupper och kopplar upp oss digitalt mot varandra. Mer info om detta kommer. Det kommer även finnas möjlighet att delta fullt ut digitalt. 

Förutom att lära känna varandra och vilka vi är som jobbar med att utveckla våra community´s runt om i Sverige kommer vi även kompetensutvecklas inom Communitybyggande.

Preliminär agenda:
12.00-13.00     Lunch och lär känna varandra
13.00-14.00     Föreläsning och Q&A
14.00-15.00     Utmaningsdriven workshop. Vi delar med oss av våra utmaningar/funderingar och delar best practice. 
15.00-15.20     Fika
15.20-16.00     Nästa steg och ytterligare formera nätverket, verktyg, etc.

Och har du frågor eller förslag på fler punkter än de ovan vi borde prata om, tveka inte att höra av dig till linda.palsson@sciencepark.se.

Varmt välkommen!

 

Detta passet är öppet för SISP-medlemmar, vänligen ange vilken medlem du tillhör.

ADD TO CALENDAR

DATE & TIME

december 2, 2021
12.00-16.00

VIEW ON MAP

Semidigital