Nätverksträff - SISP Community

december 2, 2021,

12.00-16.00

Nätverksträff - SISP Community

SISP Community - Nätverket för dig som arbetar med och intresserar dig för att utveckla våra organisationers communitys.

Anna Broeders, ansvarig för talangattraktion och community-building vid Linköping Science Park & Linda Pålsson, affärsutvecklare och ansvarig community Jönköping Science Park hälsar er välkomna till den andra nätverksträffen för SISP Community - nätverket för dig som arbetar med och intresserar dig för att utveckla våra organisationers communitys.

Våra organisationer är plattformar för samarbeten och gemenskap mellan individer och företag. Genom att bygga och vårda våra commynity´s  skapar vi förutsättningar för nya hållbara idéer att födas, fler kontakter, jobbmöjligheter och affärer kan utvecklas. För vi tror på att när människor möts, interagerar och inspireras av varandra uppstår magi!

Alla som vill är välkomna till Jönköping eller att sätta upp en egen lokal dejt som kopplar upp sig digitalt. Alternativt att delta fullt ut digitalt om man hellre vill.

Förutom att lära känna varandra och vilka vi är som jobbar med att utveckla våra community´s runt om i Sverige kommer vi även kompetensutvecklas inom Communitybyggande.

Agenda:
12.00-13.00     Lunch och lär känna varandra
13.00-14.00    Interaktiv föreläsning och dialog om och med Anna Broeders kring innehållet i Boken Community – så bygger du en gemenskap där alla vinner.
14.00-15.00     Utmaningsdriven workshop. Vi delar med oss av våra utmaningar/funderingar och delar best practice. 
15.00-15.20     Fika
15.20-16.00     Nästa steg och ytterligare formera nätverket, verktyg, etc.

Om du har frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig till linda.palsson@sciencepark.se.

Varmt välkommen!

 

Detta passet är öppet för SISP-medlemmar, vänligen ange vilken medlem du tillhör.

december 2, 2021
12.00-16.00
Semidigital