Nätverksmöte: SISP Community

oktober 5, 2021,

09.00-11.00

Nätverksmöte: SISP Community

SISP Community – Nytt nätverk för dig som arbetar med och har intresse för att utveckla våra organisationers communitys.  
  
Anna Broeders, ansvarig för talangattraktion och community-building vid Linköping Science Park & Linda Pålsson, affärsutvecklare och ansvarig community Jönköping Science Park hälsar er välkomna till den första nätverksträffen för SISP Community 5 oktober - nätverket för dig som arbetar med och intresserar dig för att utveckla våra organisationers communitys. 

Våra organisationer är plattformar för samarbeten och gemenskap mellan individer och företag. Genom att bygga och vårda våra commynity´s  skapar vi förutsättningar för nya hållbara idéer att födas, fler kontakter, jobbmöjligheter och affärer kan utvecklas. För vi tror på att när människor möts, interagerar och inspireras av varandra uppstår magi!  

Så vad tänker vi att vi kan ta upp i denna första informella träff?  
Förutom att lära känna varandra och vilka vi är som jobbar med att utveckla våra community´s runt om i Sverige tänker vi att det vore bra om vi under denna träff tillsammans kan ta fram kreativa förslag på: 

  • Hur detta nätverk borde formas 
  • Vilka ämnen vi ska fokusera på 
  • Var och när träffar borde ske 
  • Vilka som vill och kan engagera sig och inom vilket område

Och har du frågor eller förslag på fler punkter än de ovan vi borde prata om, tveka inte att höra av dig till

Varmt välkommen! 

oktober 5, 2021
09.00-11.00
Digitalt

Denna nätverksträff genomförs med medel från den europeiska regionala utvecklingsfonden.