Ignite Sweden Day 2019

december 4, 2019,

12:00 - 22:00

Ignite Sweden Day 2019

Välkommen till en konferens för inspiration kring samarbeten mellan startups och stora företag och organisationer

Ignite Sweden Day 2019

Samarbeten mellan etablerade företag och startup är en riktig win-win. För startups innebär strategiska partnerskap med storföretag möjligheter till att få skala upp i Sverige och utomlands. För storbolag är det ett sätt att utforska ny teknik och få tillgång till entreprenöriell talang. 
 
SISP bjuder in sina medlemmar till Ignite Sweden Day, den årliga konferensen för alla som är intresserade av att lära sig mer om hur samarbeten mellan storbolag och startup blir möjliga. En konferens där du kan reflektera, lära dig och fira de framgångsrika case som växt fram under det gångna året. 
 
Kom och delta i en inspirerande och interaktiv konferens den 4:e december på Birger Jarl Conference i Stockholm. 
 
Läs mer om Ignite Sweden Day och anmäl er på https://ignite-sweden-day-2019.confetti.events/

Lär dig de bästa sätten att samarbeta 

Den tredje upplagan av Ignite Sweden Day är fylld med presentationer från framgångsrika case, keynotes, startup-pitchar och intressanta samtal med fokus på tre områden: 
 
• SPEED IT: Hur pilotprojekt med startups snabbar på innovationen inom din organisation. 
• SCALE IT: Hur man tar det stora steget från pilot till fullskalig kommersiell utrullning. 
• SUSTAIN IT: Hur samarbeten med startups bidrar till Agenda 2030.  
 
Maria Wall, Startupansvarig på Näringslivsdepartementet, inledningstalar på årets konferens med en presentation om vikten att startups skalar på hemmamarknaden. Dessutom ska Darja Isaksson, Generaldirektör på Vinnova, prata om hur man kan koppla sitt innovationsarbete till de Globala Målen
 
Epishine, Gleechi, Grafen, Mimbly, OurGreenCar, Renbloc, Ekkono Solutions och VKNA är några startups från våra medlemmars inkubatorprogram som ska presentera sina samarbeten med storbolagen på scenen. 

Workshop för inkubatorer och science parks 

 
Välkommen till en workshop som arrangeras för inkubatorer och science parks, där vi kommer att inspireras av den tyska toppinkubatorn och acceleratorn UnternehmerTUM och deras initiativ AppliedAI.  
 
AppliedAI har utvecklat en kartläggning av AI-startups för att kontinuerligt uppdatera statusbilden av branschens startuplandskap i Tyskland. Under workshopen kommer vi att diskutera hur en liknande kartläggning kan göras i Sverige. 
 
Det finns endast 40 tillgängliga platser så säkra din nu här: https://igniteai.confetti.events/.
Workshopen äger rum den 4 december som ett side-event av Ignite Sweden Day.

Om Ignite Sweden 
 
Ignite Sweden är ett program som leds av SISP tillsammans våra inkubatormedlemmar Lead, Minc, Sting, Things och Uminova. Initiativet är samfinansierat av Vinnova, Energimyndigheten och Tillväxtverket.  
 
Sedan starten under 2017 har Ignite Sweden organiserat matchmakingevents över hela landet och sammanfört över 360 startups med 100+ företag. Detta har resulterat i över 2150 möten och viktigast av allt - mer än 50 kommersiella samarbeten
 
Läs mer om programmet om https://ignitesweden.org/ 

december 4, 2019
12:00 - 22:00
Birger Jarl Conference
Birger Jarlsgatan 61 A