ERFA-möte 29-30 januari (affärsutvecklare)

januari 29, 2019,

2019-01-29 10:00 – 2019-01-30 15:00.

ERFA-möte 29-30 januari (affärsutvecklare)

Erfarenhetsutbyte för affärsutvecklare

Plats: Clarion Hotel Arlanda

Praktisk information:

  • SISP tar ut en administrativ avgift om 1000 kronor ex. moms för måltider och lokaler.
  • Deltagare står för och bokar boende själva.

Agenda

Varmt välkommen till erfarenhetsutbyte för dig som är affärsutvecklare vid en av landets inkubatorer som ingår i nationella inkubatorprogrammets lärandedel. SISP arrangerar dessa forum en gång per halvår med syftet att erbjuda verksamhetsutveckling, utökade nätverk och personlig utveckling i rollen som affärsutvecklare – genom erfarenhetsutbyte. I praktiken betyder det att det i hög utsträckning är Du som bidrar till innehållet och värdeskapandet genom din aktiva medverkan!

Baserat på de önskemål och behov som Du och den närvarande gruppen har designar vi tillsammans innehåll och metod för mötet, och tar gemensamt ansvar för genomförandet.

Det finns några punkter på agendan denna gång som redan kommit in från olika håll:

  • Inledning där vi kartlägger förväntningar, sätter mål och spikar agenda
  • Incheckning deluxe där vi gör en djupare presentation av oss själva, och ffa vad som är på gång i våra verksamheter (t ex satsningar eller utmaningar)
  • IGNITE Sweden – att leda start- & scaleups till affärer med storbolag: vad är Ignite är, vilka resultat som uppnåtts, hur vi nu tillsammans kan vidareutveckla och skala upp konceptet
  • Diplomerad Affärsutvecklare – vi drar under våren igång en första pilot av en utbildning som du bör känna till OCH har möjlighet att påverka innehållet i.
  • Sedan har undertecknad en idé om att vi byter erfarenheter om framgångsrik programmifiering av affärsutveckling i våra inkubatorprocesser. Många gör det, men: vilka utmaningar ser vi, vilka är våra golden nuggets för att lyckas, vilka idéer om vidareutveckling har vi? Det är en återkommande fråga som dyker upp vid de peer reviews som genomförs just nu.

För dig som anmäler dig:

Fundera över vilka ämnen som ligger dig varmt om hjärtat och som du vill ha kollegors inspel kring
Har du specifika bolagscase som du skulle vilja berätta mer om: resan, med-/motgångar, lärdomar eller kanske vill ha kollegornas hjälp att vidareutveckla. Fundera igenom, ta med!
 

Tider

10.00 dag 1 till 15.00 dag 2

Processledning

Kristian Wirsén, lägg gärna över idéer och frågor till kristian@sisp.se

januari 29, 2019
2019-01-29 10:00 – 2019-01-30 15:00.
Clarion Hotel Arlanda Airport
Tornvägen 2
190 45 Stockholm-Arlanda