ERFA-möte 13-14 januari 2020 (affärsutvecklare)

januari 13, 2020,

Start kl. 10.00 Dag 1 och slut kl. 15.00 Dag 2.

ERFA-möte 13-14 januari 2020 (affärsutvecklare)

I samband med att du anmäler dig till detta evenemang samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter.

ERFA-möte för affärsutvecklare inom Swedish Incubators & Science Parks medlemsnätverk


Datum: 
Måndag 13 januari, start kl. 10.00 samt tisdag 14 januari, slut kl. 15.00.
Plats: Clarion Hotel Arlanda Airport, Tornvägen 2, 190 60 Stockholm-Arlanda.

Obs, endast två platser kvar! Anmälan stänger fredag 10 januari klockan 16.


Vi bygger vidare agendan efter de resultat som framkommit vid det gångna årets peer reviews, ämnena adresserar såväl utmaningar som styrkeområden som vi identifierat tillsammans.

Coachning – att få energin att gå åt rätt håll
Verktyg för att frigöra och fokusera entreprenörers kraft till sin egen och företagets utveckling. Hur vi i roller som affärsutvecklare får inkubatorbolagens entreprenörer att växa i takt med sitt företag. Om förmågan att anpassa ditt förhållningssätt som mentor, rådgivare och coach för att ge det startupentreprenören behöver. Hur gör du? Vilka modeller och färdigheter är dina superskills som affärsutvecklare?

Bortom försäljning – när liten möter stor
Metoder och erfarenheter för att träna entreprenörer och startupteam inför mötet med stora organisationer. Vilka är tipsen och de helt avgörande framgångsfaktorerna för det framgångsrika mötet mellan startup och stor potentiell kund? Berättelser om affärsmöten som blev till game changers för liten och stor, om magplasken som sved och om rollen som affärsutvecklare i mellanrummet.

Ännu mer hållbarhet – screening och urval
Vi tar ett steg närmare det att hållbarhet är integrerat i vår kommunikation, i vårt inflödesarbete, i vår screening av idéer, i vår affärsutveckling och i våra resultat. Tillsammans tittar vi in i varandras verktygslådor och labbar med de metoder och verktyg som vi använder då vi screenar social och miljömässig hållbarhet i våra idéer. Vi har 20 års erfarenhet av att coacha till ekonomiskt tillväxt, vilka möjligheter och begränsningar leder det till när hållbarhet står på två ben till?  

In på bara skinnet – två inkubatorer presenterar sig
Förra ERFA-mötets utvärdering var enhällig – att få en annan inkubators pitch i knäet skapar värde. Att få feedback på den egna presentationen, att inspireras av andras. Vi kör en favorit i repris, denna gång med två nya. Kanske är det du och din verksamhet vi får lyssna till?

Som vanligt har vi möjlighet att väva in fler ämnen och frågeställningar, ta gärna kontakt med mig så fångar jag dina behov.

Väl mött!

Hälsar Kristian Wirsén, processledare
kristian.wirsen@sisp.se

Observera att endast medlemmar i SISP kan boka denna ERFA. Anmälan är bindande. Bokningen kan naturligtvis överlåtas till annan deltagare från samma företag. Spara den bokningsbekräftelse du får vid anmälan.

 

SISP erhåller projektstöd från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.