ERFA Livsmedel 2021 - exakt datum kommer

januari 1, 2021,

09.00-11.30

ERFA Livsmedel 2021 - exakt datum kommer

Tematiskt ERFA-möte: Livsmedel - datum kommer

Varmt välkomna att delta på SISPs andra ERFA-möte inom Livsmedel! Vi välkomnar alla som jobbar eller är intresserade av att veta mer om affärsutveckling inom livsmedel till ett första möte med syfte att byta erfarenheter kring era satsningar, projekt o aktiviteter!

Det händer mycket inom livsmedelsområdet och det finns redan idag många olika initiativ med koppling till affärsutveckling samtidigt som det hela tiden dyker upp nya.

Flera av Sveriges inkubatorer och science parks stödjer aktivit företag i inom livsmedelsbranschen och en viktig uppgift blir då att hålla sig uppdaterad om vad som är på gång just nu. Det finns goda möjligheter för oss att hjälpas åt i det arbetet. Vi ser därför detta första möte som ett forum där vi kan lära känna varan, utbyta erfarenheter, tipsa varandra om olika initiativ och också diskutera olika utmaningar som ni eller bolagen står inför. Mötet vänder sig till både inkubatorer och science parks.
Vi har här valt att definiera livsmedel brett och innefattar därför allt från foodtech, superfoods, digitala lösningar, förpackningar proteiner, drycker, färdmigmat mfl.

AGENDA 09.00-11.30
Detaljerad agenda kommer inom kort.

  • Introduktion till temat och dagens pass
  • Incheckning/presentationsrunda
  • Presentationpass 1*
  • Presentationpass 2*
  • Presentationspass 3*
  • Utcheckning

*Mötena bygger på att vi aktivt delar framgångsrika exempel o erfarenheter med varandra. Vill du vara med och presentera dina erfarenheter kring detta tema? Hör av dig till

Denna aktivitet arrangeras tillsammans med Krinova Incubator & Science Park och är denna andra i en serie om två möten. Det första mötet skedde den 19 oktober kl 13-15.

Vi kör digitalt!
Mötet sker via Microsoft Teams och möteslänkar till respektive nätverksspår och programpunkt kommer mailas ut strax innan mötet till de som anmält sig här. Därför ber vi dig att kontrollera din uppgivna mailadress när du anmäler dig! 

Varmt välkommen!

januari 1, 2021
09.00-11.30
Digitalt