ERFA: Det svenska spelundret, från spel till spelindustriutveckling

april 4, 2022,

13.00 - 16.00

ERFA: Det svenska spelundret, från spel till spelindustriutveckling

Sverige har per capita levererat fler dataspelframgångar än något annat land. Men i den mycket snabbt växande dataspelsbranschen förändras konkurrensvillkoren kraftigt, och det är i intermediärleden som mycket av villkoren påverkans – t ex av plattformsutvecklare, förlag och finansiärer. För att ge svenska entreprenörer möjlighet att lyckas i spelbranschen räcker det inte längre att fokusera på spelutveckling – det handlar om att skapa bransch- och systeminnovationer.


Som ett led i att nationellt kraftsamla och formera de innovationsmiljöer i SISP som har spelutveckling på agendan, bjuder vi in till ett erfamöte som ger en överblick av hur landskapet ser ut idag och förändras in i framtiden. Möt några av de framgångsrika dataspelsföretagen från Science Park Skövde som har nått internationell framgång, och vars resor har börjat på liknande sätt. Från dataspelsutbildningen på Högskolan i Skövde, till startup-programmet på The Game Incubator för att sedan bli en del av Sweden Game Arenas community med över 800 blivande och professionella spelutvecklare.

Mer info kommer. 

 

Möteslänkar kommer mailas ut strax innan mötet till de som anmält sig här. Därför ber vi dig att kontrollera din uppgivna mailadress när du anmäler dig!

ADD TO CALENDAR

DATE & TIME

april 4, 2022
13.00 - 16.00

VIEW ON MAP

Digitalt