Åkroken Science park söker ny vd

Åkroken Science Park startades 2003 och är en mötesplats för innovation, entreprenörskap och tillväxt och utgör navet i ett kluster i världsklass.

Som VD ska du leda och coacha organisationens båda delområden i utvecklingen av vår verksamhet. Du kommer att arbeta aktivt med både strategiska och operativa frågor – dina kontaktytor blir många!

För att lyckas med ditt uppdrag behöver du ha en skogsindustriell kompetens och ett kontaktnät inom näringslivet, såväl regionalt som nationellt. Du trivs i roller som ställer höga krav på din förmåga att bygga och vårda relationer och du är van att arbeta med utvecklings- och tillväxtfrågor. Du ska även ha förståelse för och gärna egen erfarenhet av entreprenörens vardag och företagandets villkor.

Den nya VDn är en erfaren, prestigelös och öppen ledare som brinner för att få människor och organisationer att växa. Du har lätt för att skapa förtroenden och förutsättningar för att vi tillsammans skall lyckas med vårt uppdrag! Du är en person med pondus och egen drivkraft som tillför energi och affärsmässig helhetssyn till vår verksamhet.

Åkroken Science Park erbjuder dig ett spännande uppdrag i en kreativ miljö men det är din egen förmåga och personlighet som avgör hur du kommer att lyckas! 

För frågor kontakta Nina Sterning-Näslund på Fena Rekrytering, 070-660 26 24.

Ansökan skickas till nina@fenarekrytering.se senast den 27/2-12.