MINC - Malmö Incubator

Plats

Adress
Minc
Anckargripsgatan 3
211 19 Malmö

Kontakt
Tel: 040-630 90 00
Fax: 040-10 33 50

info@minc.se

www.minc.se

Minc är ett bolag ägt av Malmö stad som öppnade sina portar i januari 2003 på Anckargripsgatan, mitt i den accelererande innovationsmiljön, granne med Malmö högskola i Västra Hamnen. Minc är en plattform för växande företag och personer med hög kompetens kopplat till olika branscher. Minc medverkar till att skapa värdefulla möten och diskussioner samt är en viktig länk mellan etablerade företag, entreprenörer och forskning. Minc är katalysatorn och entreprenörerna är motorn i Malmös och regionens framtida näringsliv.

Minc startade sin verksamhet med fokus på att driva en företagsinkubator. I dag har verksamheten utvecklats till att omfatta ytterligare två delar: Minc/Workspace och Minc/Meetings.

Mission:
Minc finns till för ambitiösa entreprenörer med kunskapsintensiva affärsidéer med innovationshöjd och hög tillväxtpotential. Att allt fler entreprenörer etablerar sig i regionen och i Malmö stad bidrar till att både regionen och Malmö stad förändras till en attraktiv kunskapsregion.

Vision:
Minc ska upplevas och uppfattas som den ledande innovationsmiljön och vara en attraktiv mötesplats för entreprenörer, näringsliv och forskare. Mincs varumärke ska vara välkänt, stå för hög kvalitet och ha gott renommé. Minc ska vara regionens självklara centrum för utveckling av entreprenörsdrivna företag inom nischområden ICT, media, design och industri samt tjänstekoncept med högt kunskapsinnehåll.

Karta